شنبه 27 آبان 1396
 انتخاب وب سایت

نهادهای ترویجی فناوری نانو شامل گروه‌های دانشجویی، شرکت‌های آموزشی، ادارات و پژوهش سراهای آموزش و پرورش و همچنین سایر موسسات، نهادها، سازمان‌ها و ارگان‌هایی هستند که در ستاد نانو به ثبت رسیده باشند.

نهاد ترویجی فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در سال 1392 با حمایت های ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر نظام آبادی و همکاری های صمیمانه هیات رئیسه گرامی دانشگاه به ثبت رسید و فعالیت های خود را با برگزاری سمینار ها ،کارگاه ها و دوره های آشنایی با فناوری نانو آغاز نمود.

از افتخارات این واحد دانشگاهی می توان کسب رتبه هفتم در چهارمین دوره مسابقات ملی فناوری نانو از بین بیش از 100 نهاد ترویجی در سراسر کشور توسط نهاد ترویجی نانو شهید دکتر چمران استان مرکزی و همچنین  ثبت نام و آموزش رایگان بیش از 150 نفر از دانشجویان در پنجمین دوره مسابقات ملی فناوری نانو نام برد که با توجه به این که بیشترین تعداد ثبت نام را در بین تمامی دانشگاه های سطح استان مرکزی کسب نمود به عنوان میزبان برگزاری مسابقه در استان انتخاب گردید.